Producten

Rouwarrangementen - Op gebied van rouwarrangementen kunnen wij alles maken. Wij komen hiervoor op afspraak bij u langs met ons voorbeeldenboek zodat u rustig uw keuze kunt maken en wij alle tijd voor uw vragen hebben.

Trouwarrangementen - Wij verzorgen bruidsboeketten, corsage's, bruidsmeisjesboeketjes, autoversiering, zaal en/of kerkversiering. Ook hiervoor kunt u ons rustig laten komen met ons voorbeeldenboek. Wij hebben dan alle tijd om uw wensen door te spreken.

Bloemstukken - Bloemstukken zijn te verkrijgen in alle vormen en maten. U kunt bij ons ook iets specifieks laten verwerken in een bloemstuk (bijvoorbeeld een fles wijn, babyschoentjes, geld, cadeau's enz.).

Boeketten - Boeketten zijn te leveren in alle stijlen, kleuren, groottes en bloemsoorten.

Planten - Binnenplanten zijn in gedurende het hele jaar in alle soorten en maten verkrijgbaar. Buitenplanten zijn echter seizoensgebonden (van april tot eind september).

Hydrocultuur - Hydrocultuurplanten zijn onderhoudsvriendelijk, u hoeft ze pas water te geven als het metertje dit aangeeft. Hydrocultuur is er in diverse soorten en maten planten.